Vi är nominerade till årets hantverkare!

A. Petterssons Bygg AB har blivit nominerad till Årets Hantverkare i kategorin: Byggföretag.

Nomineringen lyder:

"Ett företag som med stor kunskap och yrkesheder leder byggprojekt från A till Ö tryggt och proffsigt. De förfinar och förbättrar i samråd med kunden för bästa resultat. Ett företag som lyckas med att vara prestigelösa trots eller på grund av att de är äkta proffs! Jag skulle rekommendera dem i alla lägen."


Hur gick det sedan?
Med tanke på att det var 4500 företag som var nominerade,och vi slutade i final så får vi väl trots allt vara lite stolta.Vi fick en inbjudan till Hamburgerbörs som finalister dvs.topp 5 i vår kategori,efter en fantastisk trevlig kväll i sällskap med byggfolk från hela Sverige så korades vinnare där vi slutade topp tre.Vi vill därmed tacka alla som röstade på oss.